Generations Tour

2007, augusztus 14. Három generációnyi humor, tudás, érdeklődés, és fárasztó poénok 4 emberbe öltve nekiindul, és 15 nap alatt megmutatja California és környékét. Videoban. Kirdasi project, igazi sztárvendégekkel Király Papával és a magyar amatőr fotós-underground élet hírhedt alakjával KirRoyallal. 2 naponta friss videók a történésekről. C'mon America!

Friss topikok

Linkblog

Ennyit érünk


My blog is worth $1,129.08.
How much is your blog worth?

2007.08.31. 11:35 KiralyA

Vlog: A kanyonok már a spájzban vannak! Vagy az indiánok?

A mai napon is kegyetlenül átgázoltunk Amerikán, és ezt tessék szó szerint érteni. Az átgázolással legalább 100 mérföldet nyertünk (mint anno a 4 patkány a Macskafogóban, de itt szerencsére senki nem robbant fel. Köszönet érte a a Pontiac Grand Prix gyártóinak). Aztán jöttek a kanyonok és az indiánok ezerszámra, amely az indiánoknál darabban a kanyonoknál méterben értendő. Égett minden, hol kanyon, hol nyak, hol a vacsora... De a film most nem, ezért tessék lássék:
 


Ma már nincs kérdés, mert hazaértünk, csak a vágással vagyunk kicsit még lemaradva. Így már nem tudunk több ajándékot venni, ellenben majd felgyorsul a feltöltés. Szépséges napot mindenkinek, mostmár itthonról!

1 komment

Címkék: amerika kalifornia arizona generations lake sequoia grand canyon lake havasu


A bejegyzés trackback címe:

https://generationstour.blog.hu/api/trackback/id/tr6153724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Ballagi 2007.08.31. 21:34:14

WELCOME HOME, GLOBETREKKERS!
süti beállítások módosítása