Generations Tour

2007, augusztus 14. Három generációnyi humor, tudás, érdeklődés, és fárasztó poénok 4 emberbe öltve nekiindul, és 15 nap alatt megmutatja California és környékét. Videoban. Kirdasi project, igazi sztárvendégekkel Király Papával és a magyar amatőr fotós-underground élet hírhedt alakjával KirRoyallal. 2 naponta friss videók a történésekről. C'mon America!

Friss topikok

Linkblog

Ennyit érünk


My blog is worth $1,129.08.
How much is your blog worth?

2007.08.27. 09:30 KiralyA

Se gólya, se fecske, csak Sequoia óriásfenyők égig érése

Bizony, ha ilyen fenyőkhöz kellett volna Lúdas Matyinak az öreg Döbrögit kikötnie, jó adag kötél kellett volna hozzá, és jó fél óra, mig szerez ennyi kötelet... ezért mi nem is kötözködtünk, csak ámultunk bámultunk, s forgattunk, bár most nem túl sokat. De igyekeztünk tartamasat. :)


A napi kérdés pedig jól látható, és hallható, azaz mi látható a fent látható videófelvétel 104. másodpercében? Válaszaikat kérjük nyilt levelezőlapon juttasák el szekesztőségünkbe, melynek cime a következő adás kérdése lesz, addig is helyezzék el válaszaikat az önökhöz legközelebb található szemeteskosárban, vagy konyhamalacban.

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://generationstour.blog.hu/api/trackback/id/tr78149983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Györesz 2007.08.27. 13:48:22

Hát a Gizmo is tud ilyet, csak a méretekben van néminemű különbség ( itt maga a végtermék kb akkora, mint a Gizmo maga).
Györesz

neuhauser 2007.08.27. 15:47:32

Kérem, én csak az arányokra próbáltam felhívni a figyelmet, miszerint a szöveghez KÉPest kevés a fotó...tehát kéretik arányosan növelni a darabszámot, mivelhogy a duma felettébb szórakoztató....főleg a Király Papa (remélem szólíthatom így kedves Doyen) - videók elején, közepén vagy éppen a végén - hallható improvizatív, kompakt balladai tömörségű tényközlései tekintetében, aki méltán seperné le a BBC természetfilmes futkár-narrátorait vagy éppen Michael Palin-t is a hegyoromról rövid zanzáival §:))
Szóval tecc a móka, bírnám még sokáig olvasni-nézni.
Bon voyage!

a Ballagi 2007.08.27. 19:20:03

Kedves nézőink, a korábbi adásokból megismert játékos ismét studiónkba érkezett a helyes(!) megfejtéssel. Ime:
- A FELVÉTELEN EGY LUK LÁTHATÓ* -
(szünni nem akaró taps)
Egyébiránt megjegyezném tisztelettel, hogy ama kérdéses lik a felvétel 82.-ik másodpercében látható, nem a 104.-ikben, ahol is egy bazi nagy (Laci bácsi szerint, nem elég nagy) fa látható.

És IGEN! Én is többször szeretném látni-hallani Laci bácsit a videókon. És nehogy otthagyjátok, bármennyire szeretné is :-))))))

Üdv belétek! Gyuri

* Na, most kifejtem, hogy mi is az a lik, nehogy disz legyek kvalifikálva: Szóval itten arról van szó, hogy ez a lik kétféle képpen keletkezhetett (a szándékos rongálást kizárom). 1/ Két fa összenőtt, de nem az aljuk. 2/ Ez csak egy fa, de elkorhadt ottan alul és lett a lik. A lik érdekessége, hogy által lehet menni a fa tuloldalára rajta, keresztül, mulva ... (lásd még: Két pont közötti legrövidebb út az egyenes c. felyezet)
Jelentem: Az egészet bedobtam a konyhamalacba :-P))))

neuhauser 2007.08.27. 21:16:46

Óvnék! Ez a Gyuri játékos a stúdió bejárata előtt elgáncsolt és amíg a sminkes egy vattacsutkát tömködött a bal orromba, elhadarta a megfejtést...igaz az én cetlimen 'féreglyuk' olvasható - meg az hogy ÖN NEM NYERT! de azért bedobnám...a törölközőt mindenesetre §:)

ááá, már rém-lik: az igazság (is) odaát van! §:)

a Ballagi 2007.08.28. 08:41:57

Az nem is úgy volt! Én ártatlan vagyok, tisztelt biróság! Neuhauser nem lett elgáncsolva, hanem egy jól irányzott oldalsasszéval lelöktem a lépcsőn. A vattacsutkát sem a sminkes gyömöszölte az orrába, hanem az ambulance, amit azután hivtam ki hogy még jól orrba is vágtam. Plusz ruhaszaggatás meg hajborzolás. Igazán hálás lehetnél nekem Neuhauser. Ha már nem nyertél -ott volt a cetlin(!)- vigaszdijként beseperheted a kártalanitást a csúszós lépcső miánt (copyright P. Howard, alias Rejtő Jenő).
Királyok! Egyébiránt a \"féreglyuk\" meg a \"rém-lik\" megérne egy különdijat, nemde?
:-)))))))))))))))))))))))))))

Fel újabb kalandokra!!!
Gyuri
süti beállítások módosítása