Generations Tour

2007, augusztus 14. Három generációnyi humor, tudás, érdeklődés, és fárasztó poénok 4 emberbe öltve nekiindul, és 15 nap alatt megmutatja California és környékét. Videoban. Kirdasi project, igazi sztárvendégekkel Király Papával és a magyar amatőr fotós-underground élet hírhedt alakjával KirRoyallal. 2 naponta friss videók a történésekről. C'mon America!

Friss topikok

Linkblog

Ennyit érünk


My blog is worth $1,129.08.
How much is your blog worth?

2007.08.28. 08:26 KiralyA

Vlog: 1 hegy, 1 sivatag, 1 hegy... De hogy jön össze a raggae és a mezei poloska?

A válasz egy Pontiac grand prix utasainak egy újabb napjában keresendő, mert a fent emlitett, egy mondaton belül ritkán elhangzó két fogalom varázsa járta körbe túránk ezen napját, ahol lenge táncot lejtettünk a Zion nemzeti park csodás sziklái között, ami igazán japán túristásra sikeredett, ki se nagyon szálltunk száguldó szekerünkből. Utunk ennek ellenére sok izgalmat hozott, mely részben egy drop-in ebédnek, és egy, számomra még mindig káprázatos geológiai tüneménynek köszönhető, mely remélem egy picit titeket is elkáprázat majd:

kérdésünk mára: melyik gyümölcs ize hasonlit a mezei poloskához? A helyes megoldást beküldők mai játékunkon valódi poloskát nyerhetnek, melyet blogunk elsőszámú csomagszállitója a Magyar Titkosrendőrség szállit majd el szobájuk sarkába! Sok sikert :))

11 komment

Címkék: blog amerika vlog utazas putyin karacsony jatek royal ajandek kir koktelok koktel


A bejegyzés trackback címe:

https://generationstour.blog.hu/api/trackback/id/tr3150882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Györesz 2007.08.28. 08:59:59

Hát ez is egy csuda hely, amit a videon megörökítettetek!!!! Andris angol (?) nyelvű idegenvezetése minimum Oscart érdemel!

Györesz

a kuzin körösztanyja 2007.08.28. 12:21:32

Olvasmányaim és tanulmányaim emlékei közt matatva a "Coriander satívum" került elő, amelynek friss gyümölcse poloskaszagú. ( állítólag én még sosem szagoltam..)
Az esetleges jó válaszért járó nyereményről lemondanék, mivel osztályunkon fellelhető kárpitozott bútorokban az említett kedves kis lények bőséggel előfordulnak! Minek tetézzem?????
Puszi :Klári

Dobák Zita 2007.08.28. 15:29:22

Az első mondatban hol az alany?Meg a tárgy amit körül lengi ... stb.Egyszer azért megtanulok Lacikául.)

Úgy elámultatok a Bryce kanyonban, mint aki még sose csinált csöpi várat.

Körösztkomám meg a neje őnagysága!
Legközelebb veletek megyek ezekre a helyekre, és csak hallgatlak titeket.)))meg nézem ahogy orrba vágod Neuhausert.)

A poloska az nem lehallgató kézikészülék?mert akkor csak műanyag íze van, ami meg olyan mint a cóla és cóla meg mindenféle vegyi cucccból van összelöttyintve.Akár lehet benne poloska is személyesen a KGB-ből:)

Kári: az amerikai rokonnak biztosan nagyon örülnének az itthon maradottak... vagy ez má' nem úgy van mint régen? ők nem hoznak ide antraxot csak mi vihetnénk oda?

neuhauser 2007.08.28. 15:56:38

Nahát Zizmóka, engem itt mindenki orrvérzésig vagdoshat, tétre-helyre-befutóra? ...hm

megoldásként a tenger gyümölcseire szavaznék, de nem kell díj!! sem stúdió, mert megint idejön ABallagi 'sztán jól a hátamba fúr egy mikroportot...
közveszélyes! megérdemelné, hogy csupa k i s b e t ű v e l írjam be a nevét a brigádnaplóba...

Zionárá! §:)

a kuzin körösztanyja 2007.08.28. 17:23:00

Kedves Neuhauser!

Ismeretkenül is minden tiszteletem a Tied! A Ballagi tényleg közveszélyes, én csak tudom , hisz 27 éve élek vele házasságban!
Nyugodtam azokkal a kisbetűkkel!!!!!

Dobák Zita 2007.08.28. 17:30:01

zionara nevű kedves olvasónk!

Ne rinyáljon, hanem csapjon vissza. A sebesülteket begyüjtöm, és a nyereményket szétosztom, amit majd leltározunk is a brigádnaplóba.

A főnyeremény pedig.... a blog teljes szöve kinyomtatva szövegszerkesztve fotókkal illusztrálva, ha előtte fölmondta a tartalmát sorrendben és hiánytalanul, valamit precízen idézi B.Gy kommentjeit csillaggal jelölve az idegen szavakat, a lap alján pedig magyarázattal.)

Valamint tanulmányait folytathatja az előző amrikai túra jegyzeteinek olvasásával és fotóinak nézegetésével egybekötött beszámolókon!( Az 3 hetes volt)
na.. sorakozó aprónép:)

a Ballagi 2007.08.28. 21:56:08

Na jóóóóóóóóó. Mindnyájan jól meg vagyok jegyezve. Oszt majd lesz kapsz!

De haladjunk sorjában. Mint mindig(!) most is Laci bácsinak van igaza. Amit ivott, ténylegesen poloska izű. Ugyanis, mint tanult barátaim bizonyára tuggyák, a Laci bácsi által fogyasztott nedű egy aroma anyagot (természetes) tartalmaz, amellyet egy bogyós termésű gyümölcsből, jelesen SZŐLŐBŐL vonnak ki. Ezen szőlőt pediglen úgy hijják, hogy OTELLO. Pocsék izű mint a poloska, csakúgy mint a bor, amit csinálnak belőle, már ha van olyan elvetemült embör, aki erre vetemednék. Az Otello fajta, ha jól csalódom amerikából származik (de ez nem biztos). Lacika ugyis jobban tudja. Megjegyzem idehaza is van olyan lé, amellik otello aromás és MIRINDÁNAK hijják. Ihatatlan.
A nyereményt post restant kérem, hogy a banyára ráfoghassam: ő hozta haza a poloskákat a kórházból (mert gonosz vagyok - ha-ha-ha-ha (ez sátáni kacaj akart lenni))


Hovatovább...
A kuzin Körösztanyja meg van jegyezve, mert össze van szövetkezve a neuhauserrel életvészélyességemből kifolyólag.

Hovatovább...
A neuhauser is meg van jegyezve, mert aszonta hogy életveszélyes volnék, ami csak részben igaz és nem köll mingyárt illyenekkel telekiabálni a világot csazért mert megbillen valaki a lépcsőn (véletlenül) meg egy kis orrbavágás miánt sem. Az a brigádnapló a csupa kisbetűvel meg a mikroport egyenesen brutális. Én különben is csak akkor vagyok közveszélyes, ha muszály, arról meg nem tehetek, hogy mindig muszály.

Hovatovább...
A Dobák is meg van jegyezve, bár nem annyira mint az első kettő.

Lacika! A képek gyönyörűek. Már nem is kell elmennem oda, uccse látnék jobbat a valóságban sem. Gondold meg a National Geographic-ot. Nem nyalizásból mondom, csak félig. :-P))))

halihó,
Gyuri

KiralyA 2007.08.29. 02:57:36

haliho harcinép!
Csak óvatosan, ne álljon itt romokban az ország mire hazaérünk! Mostmár nincs is olyan messze!
Igy meg is ragadnám az alkalmat, hogy megköszönjük a lelkes kommentelést a válaszokat és a véleményeket a blogról, valamint a bejegyzésekről. irni és fogalmazni igy a 2 hét végére sem tanultam meg rendesen, különben is a lényeg a videók voltak :)
Körösztanyám: sajna nem találkoztam az öreg André-val, pedig kerestem a kopasz szakállsokat, de nem bukkant fel sehola keresett személy, de még igyekszem :)

Uh millió puszi, ezer köszönet és mostmár tényleg, nagyon közeli viszontlátásra! Köszönjük Anyának, Klárinak, Gyurinak, Kolozsi Mariannak, Oszinak, neuhausernek, Vörös Tibinek, és mindenkinek aki valaha is kommentelt és olvasott a blogon utazásunkról! nélkületek 2 nap után abbahagytuk volna, és nem is lett volna ilyen szórakoztató!

Köszönjük!

a kuzin körösztanyja 2007.08.29. 07:56:29

Nem is vagyok banya!( csak egy csöppet, de az kell az egészséges életvezetésemhez!!)
Andriska, igen elkeserítettél, hogy nem futottál össze a jó öreg Andre-val, de reménykedem, hátha előfordulsz újból "Leszvigaszban" és át tudod majd adni csókjaimat arra a simogatnivaló kopasz buksira!!
Egyébként kedves életem párja nem kell nékem szövetséges az életed megkeserítéséhez életveszélyességből kifolyólag! Egyébként jó, ha megjegyzel magadnak, legalább nem kell szólnom, ha le kéne vinni a szemetet!:)))
Puszi: a banyábeütésű körösztanyától

neuhauser 2007.08.29. 11:44:06

ah kérem, bagatell, nyolc napon túl már sokkal jobban gyógyulok, hónap végére kijön egy roájálflöss a vizitdíjas nyugtáimból - ólin ólin!, a Ballagi (sic!) meg csak jegyzeteljen rólunk, majd jól beleradírozok a végén, hogy ne tudja rámolvasni...(a körösztanyának őszinte részvényem érte) §:)

Örültem nektek, hogy olvashattam-láthattam a sokcsillagos túra útvonalát (néha még a térképen is utánatok jártam), jól szórakoztam (itt másokkal is), köszönöm és mindenkinek minden jót karácsonyig §:)

Hasta Mañana!!!

a Ballagi 2007.08.29. 14:35:34

Halihó Utazók!
Én is köszönöm ezt az izgalmas utibeszámolót. Igy, on-line, egész különleges volt. Nem is beszélve a belepofázási lehetőségről!

Szerencsés utat hazafelé!
Gyuri

PS: majd én is gondolok Rátok Tibetben :-P)))
süti beállítások módosítása