Generations Tour

2007, augusztus 14. Három generációnyi humor, tudás, érdeklődés, és fárasztó poénok 4 emberbe öltve nekiindul, és 15 nap alatt megmutatja California és környékét. Videoban. Kirdasi project, igazi sztárvendégekkel Király Papával és a magyar amatőr fotós-underground élet hírhedt alakjával KirRoyallal. 2 naponta friss videók a történésekről. C'mon America!

Friss topikok

Linkblog

Ennyit érünk


My blog is worth $1,129.08.
How much is your blog worth?

2007.08.20. 10:17 KiralyA

Villamosnál is gyorsabban repülnünk... San Francisco hullámain

Második igazán gyönyörű napunkat töltöttük San Franciscoban, ahol egyik dombra fel, a másikról le, hullámvasutaztuk, és csak tátottuk szánkat, no meg kameránkat...

A Mai kérdésünk: hány méter magas a Transamerica Pyramid? Google-izni és Wikipédián megnézni nem ér csak tippelni lehet (annyit már tudunk, Petinél nagyobb, ő pedig 190cm :))

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://generationstour.blog.hu/api/trackback/id/tr45144199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Ballagi 2007.08.20. 12:48:03

A Mai kérdésünk: hány méter magas a Transamerica Pyramid? Google-izni és Wikipédián megnézni nem ér csak tippelni lehet (annyit már tudunk, Petinél nagyobb, ő pedig 190cm :))

Na ja! Úgy könnyű, csak úgy fejbül megmondani....
Akkor vessük be a todományt: ha az épület pontosan kb saccra mondjuk 60 emelet - megszámoltam a filmről ami látszik + sacc a maradék :-))), és egy emelet kb 4 m magas akkor ez 60*4m= 240m magas lehet. Ez aztat is jelenti, hogy a Dr. Peti 126.3-szor fér bele, ha a saját fejire áll ennyiszer.

A dijátadáskor tüzijáték nem kell, az lesz ma itten doszt.

További sikeres utat!
Gyuri

Dobák Zita 2007.08.20. 17:16:07

Még mindig sok a duma kevés a kép!több fotót és videót kérünk!!!
süti beállítások módosítása