Generations Tour

2007, augusztus 14. Három generációnyi humor, tudás, érdeklődés, és fárasztó poénok 4 emberbe öltve nekiindul, és 15 nap alatt megmutatja California és környékét. Videoban. Kirdasi project, igazi sztárvendégekkel Király Papával és a magyar amatőr fotós-underground élet hírhedt alakjával KirRoyallal. 2 naponta friss videók a történésekről. C'mon America!

Friss topikok

Linkblog

Ennyit érünk


My blog is worth $1,129.08.
How much is your blog worth?

2007.08.24. 09:47 KiralyA

Vlog: Menetel a légióóóó, trópusividék, fárad a légióóó

Reddingből elindulva ujabb nagyon mozgalmas napnak néztünk elébe, mely eddigi kalandjaink leghosszabb utazással telt napja volt. ennek köszönhetően láttunk itt mindent tornádótól kezdve kiégett kaszinóvároson keresztül a szellemvárosig. Lássa hát mindenki ezen 320 mérföld történetét!
A mai kérdés pedig, ahogyan a videóban is elhangzott: Milyen természeti, avagy természet feletti jelenség kápráztatta szemünket Redding és Reno között félúton, homokvihar formájában?

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://generationstour.blog.hu/api/trackback/id/tr15147631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dobák Zita 2007.08.24. 17:03:56

Papó hozta a formáját nótafa korából, a homok meg csinálta a tölcsérét tornádó formájából:)

... tahó. vagyis leesett a hó... vagy a homok vagy az eső vagy a az a zselészerű képeződmény ahogy valami kiesett a szájából.)

Jó utat!

a Ballagi 2007.08.25. 22:31:56

Hi Travellers,
Máma a Dobák nyert,... a tornádó vigye el. Nem szószerint csak mint \"a kakas csipje meg\" kifejezés. Hm. Na, ez nekem is bonyolult, de legalább teccik.

Atarkafajtaszarkafarka pediglen ángliusul: How much wood would the woodpecker peck if the woodpecker would peck wood. Andriska! Itthon kikérdezem! :-P)

Részeg aranyásókkal nem kell szóbaelegyedni. Hehehehehehehe ...

Have a nice journey,
Gyuri

süti beállítások módosítása