Generations Tour

2007, augusztus 14. Három generációnyi humor, tudás, érdeklődés, és fárasztó poénok 4 emberbe öltve nekiindul, és 15 nap alatt megmutatja California és környékét. Videoban. Kirdasi project, igazi sztárvendégekkel Király Papával és a magyar amatőr fotós-underground élet hírhedt alakjával KirRoyallal. 2 naponta friss videók a történésekről. C'mon America!

Friss topikok

Linkblog

Ennyit érünk


My blog is worth $1,129.08.
How much is your blog worth?

2007.08.15. 16:03 Dr Peti

Az utazás - egy rutintalan szemével

Halihó Mindenkinek!
 
Gondoltam én is irok valamit a blogba. (bocsi a helyesirási hibákért, de angol billentyüzettel gépelek).
A lényeg: ITT VAGYUNK, MEGÉRKEZTÜNK!
A 3 rutinos utazó nem sokat érzékelt a repülőútból, mert ők már megszokták, igy hát én kommentálom, hogy mi is történt.
Nekem már az is élmény volt, hogy felszállunk, légörvénybe kerülünk (lásd a fenti képek egyike, ahol a rutinos kuzin boldogan nevet, én meg parázok).
A frankfurti út nem is volt hosszú, viszont zökkenőmentes... Leszámitva azt, hogy felszállásnál 5 G-vel gyorsult rá a rágógumi a garatomra... Valahogy nehéz felfognom, hogy több tonnányi fém hogyan emelkedhet a levegőbe, de inkább nem kérdezősködtem. A kilátás az út vége felé már megnyugtatott, sima volt a landolás, de azért a pilóta nyomott egy satuféket a leszállópálya végén.
Átszálltunk a transzkontinentális járatra, ez jóval nagyobb gép volt, egy 747es. Méreténél fogva nem inogott anyira, és középen ültünk, igy kicsit olyan érzésem volt, mintha vonatoznánk. Egy monitor mindig jelezte az utazás paramétereit, egy térképen mutatta, hogy merre járunk pl. igy pontosan tudtam azt is, hogy a Faröer-szigetek felett ittam a véletlenül beborsozott teámat (cukornak néztem a zacsit)...
A repülés valóban hosszú volt, de közben filmvetitéssel szórakoztattk bennünket (Shrek 3, Pókember 3, Blades of Glory) utóbbit ajánlom mindenkinek, sirvaröhögős - igy nem is vettem észre, hogy szépen lassan elértük Kanada magasságát. Valahogy csak eltelt ez a 10 és fél óra, és megkezdtük az ereszkedést, a los angelesi felhőkarcolók mellett haladtunk el, MEGÉRKEZTÜNK! World!!

9 komment

Címkék: utazás repülő út


A bejegyzés trackback címe:

https://generationstour.blog.hu/api/trackback/id/tr65140731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keresztapa + kapcsolt részek 2007.08.15. 19:54:14

Na, mostan itten én azé’ pofázok bele a Dr. Peti expozéjába hogy egy kissé megvilágosiccsam ama, ügencsak az bosszorkányoktól való bájolást, miszerint egyes, az ájernál nehezebb ürdüngös szerkezetek, minden bizonnyal Isten segedelmével (halleluja!), ottan fennt haladni birnak. Tanult kollegám igen magas disciplinákban jeleskedvén, mellyet absolvánván s kiviva az nagybecsű familia továbbá jómagunk gratulatióját s ezáltal magas piedestalra emeltetett; egyszóval Tekegyelmed bizvást tuggya hogy eme szerkezet meglehetős velocitással haladván az ájerban, az pressio differentia miánt, mellyek az szárnyakon keletkeznek felemelkedének és mindaddig az magasságokban maradnak ameddiglen ezen, Isten segedelmébül való differentia ottan is marad rajta. Namármost amikor ezen differentia elmúlik, akkor ... de errül és egyéb dolgokrul talán akkor folytatom az discussiót amikor Tikegyelmetek szerencsésen megtérnek honunkba, mely mint lássuk mindösszesen néhány fertály órányira leledzik azon locatiotól ahhol mostan szemet gyönyörködtető látványban van részük.
Jóindulatukba ajánlva magamat, maradok őszinte hivük,
Georgius Carolus Ballagius von Rothenburg
+ a Klári + a Dani is

Györesz 2007.08.15. 20:02:53

Előttem szólóhoz: Annye de jó, hogy jogásznak adtuk a gyereket , nem vegyésznek:-))))))))

A dr Anyja :-)

KiralyA 2007.08.16. 08:21:46

:)))) Jók vagytok, és respektáljuk von Rothenburgot, kimeritő és mély válaszát, mely kuzinomat neutrálisan megyugtatta :)
és kommenteljetek jó sokat baromi jó olvasni, és legalább tudjuk, otthon is minden ok!

Csók!
andris

Dr. Peti 2007.08.16. 09:00:17

Köszönöm kedves Gyuri, igazán megnyugodtam a kommentet olvasva. Legalább lesz mivel eltöltenem az időt a hazaúton, mire megértem a leirtakat, már otthon is leszünk!

a kuzin körösztanyja 2007.08.16. 09:48:44

Peti, szerintem kétszer körbe kéne utazni a Földet, mire megérted "kedves Gyuri" mondatait, oly talányos... De reménykedjünk, hisz az ifjú elme mindenre képes...

Sz.Kis (a legöregebb) 2007.08.16. 11:26:02

Hi, over there!

Sárga irígység járja át a lelkemet a blog olvastán! De jó nektek!
Különben is igazságtalan, hogy ti Kaliforniában lazultok, miközben mi itthon gondokkal és aggodalmakkal teli napjainkat éljük: Ganxta Zoli gyereket szül, Rogán Antal inkasszója felháborító, Lengyel Zoltán kilépett a frakcióból, stb.
Azért mulassatok jól, és tudósítsatok a fejleményekről.
A tavalyi út fast-food projectjéről eszembe jutott, hogy nektek van-e valamilyen feldolgozási projectetek?
Nagyon szimpatikus volt pl. a Kirdasi team egy régebbi úti videójában a napi csaj project, vagy esetleg az amerikai söröket lehetne beblogolni, vagy mittomén.

Legyetek jók, és írjatok ide sokat!

Sz.K.L.

eszkisZ 2007.08.16. 18:25:35

... az előző hozzátartozóhoz csatlakozva kérném az érintetteket, hogy egy Jack-in-the-Box-s sajtburgert burkoljanak be helyettem is, ha módjukban áll.

Take care!

Z

keresztapa + a kapcsolt részek 2007.08.16. 20:55:50

Szia Andriska!
Csak hogy tuggyad: Keresztanyád máma jól odaégette az oldalast, hogy ropogtatva lehessen enni - kovászos uborkával. :-P)))))

kuzin körösztanyja 2007.08.17. 08:39:27

Nem is égettem oda, csak megsütöttem.. ( a kovászos uborkát meg nem !!!!!!!)

Nem is ízlett a vénembernek, hagyott egy darabot belőle:))
süti beállítások módosítása