Generations Tour

2007, augusztus 14. Három generációnyi humor, tudás, érdeklődés, és fárasztó poénok 4 emberbe öltve nekiindul, és 15 nap alatt megmutatja California és környékét. Videoban. Kirdasi project, igazi sztárvendégekkel Király Papával és a magyar amatőr fotós-underground élet hírhedt alakjával KirRoyallal. 2 naponta friss videók a történésekről. C'mon America!

Friss topikok

Linkblog

Ennyit érünk


My blog is worth $1,129.08.
How much is your blog worth?

2007.08.26. 06:41 KiralyA

Vlog: Yose mite-szik? avagy El Capitan árnyékában menetelünk

Folytatta útját a 4 aranyásó, s leásott egészen a Yosemite Nemzeti Parkig, ahol újfent megálapitottuk, (amellett hogy még mindig nem találom a hosszú i-t a laptopon) van abban valami, hogy ezek az amerikaiak, azt hiszik a világ Los Angelestől New Yorkig tart... A Sierra Nevada hegység, az eldugot LA-t is egykoron vizzel ellátó Mono lake szépségeivel kevés dolog vetekedhet a Földön... Pl. mikor beértünk a Yosemite Valley hatalmas sziklái közé, én olyan lendülettel és kitörő káromkodással kezdtem el rángatni a a kamerát, hogy a kiskorúak védelme érekében a vulgáris kifejezéseket tartalamzó jelenetek javát kivágtuk. Igy ez a rész rövidebbre sikeredett. No de nézzük mennyi maradt:

Mai napi kérdésünk: Melyik nagy amerikai filmgyár logójában látható a Sierra Nevada hegység? A válaszokat a Las Vegasban nyert nagy mennyiségű sportautóból osztunk ki amit a Hooters nevű kaszinóban nyertünk nagymellű miniszoknyás krupiéktól. :)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://generationstour.blog.hu/api/trackback/id/tr40149075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Ballagi 2007.08.26. 13:49:06

Hello,
Nekem most csak egy ugrik be ahol hegy (mount) van, persze lehet, hogy tévedek:

The PARAMOUNT PICTURES presents
" The Blind Woman Looks Back"
A Gulf Western Production filmed by KIRDASI

Fantasztikusan szép helyeken jártok!
Üdv,
Gyuri

Dobák Zita 2007.08.26. 20:49:27

Nagyon jó élesek a fotók a mélységélesség is DOF vagy doszta, a pixelje az jó drága, és a fényeket is jól használod, mármint hogy rohangálsz hogy a "napot lemenni meg följönni "közben jó helyen legyél te is meg az árnyék is... bonyolult dolog ez a fotózás, pedig elég lenne csak kattingatni.. nekem.)

Nem unjátok még?:)))))

a kuzinkörösztanyja 2007.08.27. 09:02:23

Basszus! Ez a fránya gép, itten benn a laborban nem bírja lejátszani a videót!!!! No, majd este otthon, addig csak kibírom anélkül, hogy a kíváncsiság kilikasztaná az oldalam!!

Andriska! Lehetne egy kérésem: kaphatna vénséges vén körösztanyád egy "ámerikás hűtőmágnest???( tudod ilyenem még nincs..) Kööööszönöööm !!!! Klári
süti beállítások módosítása